Over KMS Apeldoorn

Het is al weer een aantal jaar geleden, dat wij bedrijfsmatig zijn gestart met het repareren van diverse auto-electronica onderdelen. Wat begonnen is als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf! 

Onze specialisatie is het repareren van kilometertellers (ook wel combi-instrument, instrumentenpaneel, tellerpaneel, tellerbak, tellerklok enz. genaamd), daarnaast repareren wij ook airbagmodules, ABS-computers, electrische stuurkolommen, navigatie- en audiosystemen en infodisplays.

Wij repareren voor zowel bedrijven als particulieren. Wanneer u bij ons een afspraak maakt, kunt u langskomen en, onder het genot van een bakje koffie, wachten tot de reparatie klaar is. Wij regelen dan alles voor u, dat wil zeggen: Allereerst gaan we samen met de klant bespreken wat precies het probleem is, en of dit probleem daadwerkelijk in bijvoorbeeld het instrumentenpaneel zit. Mocht dit wat ons betreft niet voor honderd procent duidelijk zijn, dan gaan we eerst trachten een juiste diagnose te stellen. Wanneer het duidelijk is, dat het instrumentenpaneel defect is, gaan we deze uitbouwen, repareren, testen en vervolgens weer inbouwen. 

Mocht het nodig zijn, dan leren we het gerepareerde onderdeel weer opnieuw aan met onze diagnose apparatuur. Kortom wij regelen alles voor u voor één vaste prijs. Mocht om wat voor reden dan ook reparatie niet mogelijk blijken, dan bent u ons geen geld verschuldigd: Alles is bij ons op basis van "No cure, no pay"

U kunt het te repareren onderdeel natuurlijk ook per post naar ons opsturen. Advies is om, wanneer u iets naar ons verstuurd, dit verzekerd te doen. Dit kost slechts een fractie meer, maar dan bent u er zeker van dat er voorzichtiger omgegaan wordt met het pakket, en mocht er iets stukgaan of niet aankomen, dan bent u hiervoor verzekerd. Wanneer u ervoor kiest om het te repareren onderdeel per post aan ons op te sturen, vergeet dan niet dat het van belang is om ons zo veel mogelijk informatie te verstrekken. U kunt hiervoor het verzendformulier gebruiken. Wij hebben op onze site de meest voorkomende klachten opgenomen, mocht Uw probleem echter niet op onze site staan, neem dan even contact met ons op, wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn.

In de media

Zo nu en dan komt KMS Apeldoorn in de media, deze publicaties vind u hier terug.